Zie hier nieuws en updates voor de maand Februari 2022.

Op 2 augustus 2021 zijn enkele zaken aan de website van de Bommeldamsche Tramwegen gewijzigd/vernieuwd/veranderd.

In dit item leest u wat er is veranderd.

Afgelopen tijd is er gewerkt aan een test-trambaan voor Bommeldam!

Happy New Year!

Ik wens u via deze weg een voorspoedig en gezond 2020 toe! 2019 is een mooi, druk en leerzaam jaar geweest. Helaas niet héél veel zichtbaars op modelbouw gebied gedaan, ook niet voor deze website, maar hopelijk gaat dat in dit nieuwe jaar verbeteren.

De zomervakanties zijn weer voorbij, de grootste hitte is het land alweer uit. Het is momenteel zelfs gewoon koud te noemen?

Afgelopen zomer is er - tussen de hitte door - gewerkt aan het onderhoud en rij-vaardig maken van enkele PCC trams voor de Haagse Module Groep. Deze PCC's zullen op open monumentendag weer rijden op de trambaan van de Haagse Module Groep in het Haags Openbaar Vervoer Museum.

Klik op de titel van dit item om verder te lezen wat er veranderd en toegevoegd is.

Via deze weg nieuwsberichten uit Bommeldam.

In dit item:

- Harry's RailReiniger

- De Lijn Hermelijn

- HTM/R-Net Avenio

- DP Praha T6A5 8699 (en 8700)

- updates Website.

Nieuwsgierig? Klik op de titel van dit item om verder te lezen.

Vandaag is er (weer) één en ander veranderd aan de website.

Klik op de titel hierboven voor een uitgebreid overzicht van de update en veranderingen.

Nieuw jaar, nieuwe kansen! 

Momenteel word er aan 2 zaken rond deze website hard gewerkt. Enerzijds word er hard gewerkt om de verloren data terug online te brengen, anderzijds word er ook gewerkt aan het aanpassen van deze website.

Waarom aanpassen? In het verleden kondigde ik al aan de website te willen voorzien van een eigen 'template'.  Dat betekent dat ik de website een eigen 'jas' wil geven waardoor de website een leuke, persoonlijke uitstraling gaat krijgen.

Op 17 en 18 november aanstaande staat de Haagse Module Groep op een hobby beurs in de Jaarbeurs Hallen, Hal 7, in Utrecht. 

Op verzoek maakt het Bommeldamsch Tram Museum het Haagse koppelstel in orde, om op de module-trambaan van de HMG te rijden. op 16 november zal het koppelstel op transport gaan!...

Na (véél te) lange tijd, is de website van Bommeldam weer openbaar.

Na storingen ruim een jaar geleden, werkte de website van Bommeldam niet meer. De bezoeker kreeg script en fouten te zien, waardoor de website niet meer goed te bezoeken was. De website bleek niet meer te herstellen te zijn, waardoor de website geheel offline gehaald moest worden.

Véél data en content verloren gegaan en helaas dus opnieuw moeten beginnen. Door drukte en omstandigheden heeft dat langer op zich laten wachten dan verwacht.

Mijn excuus aan iedereen die lange tijd een blanko pagina te zien kreeg. Gelukkig kan ik nu wel zeggen: Nu gaat er ook eindelijk ruimte zijn voor een echte modelbaan! En wat voor één!

Zodra het ontwerp beschikbaar is, word er op deze website een topic geopend waarin de bouw van de baan te volgen is.

Tot slot: Nog niet alles van de website werkt weer zoals vertrouwd. Het kan zelfs goed zijn dat er zo hier en daar nog een fout in de content zit. Treft u een schrijffout of andere fout? Meld het mij gerust!

Rest mij nog u véél plezier te wensen op de website van de Bommeldamsche Tramwegen.