De zomervakanties zijn weer voorbij, de grootste hitte is het land alweer uit. Het is momenteel zelfs gewoon koud te noemen?

Afgelopen zomer is er - tussen de hitte door - gewerkt aan het onderhoud en rij-vaardig maken van enkele PCC trams voor de Haagse Module Groep. Deze PCC's zullen op open monumentendag weer rijden op de trambaan van de Haagse Module Groep in het Haags Openbaar Vervoer Museum.

Klik op de titel van dit item om verder te lezen wat er veranderd en toegevoegd is.

 

Website:

Er is de afgelopen paar dagen weer lekker gewerkt aan het toevoegen van materieel dat nog niet op de website stond.

 

Zo zijn de volgende trams nu nieuw toegevoegd aan de overzichten:

         

 

In tekst vorm zijn dat: üstra TW2000 (2039), BoTra Düwag GT8 (3151), Karlsruhe GT8-100C/2S (803), Praag Tatra T3R.P (8311), 'Aufbau' bijwagen 'München' (1585), Üstra TW6000 (6001), Praag Tatra T1 (5001), Nijmegen GTN 40.

De komende dagen zullen er nog trams worden toegevoegd.

 

Ook zijn er weer kleine aanpassingen en updates gedaan aan de techniek van de website zelf, waar u zo direct dus niet veel van ziet, maar wellicht wel merkt in het gebruik van de website.

 

Bommeldam:

De bouw van Bommeldam gaat door, maar momenteel word de tafel even gebruikt als materieel opstelspoor om te checken welk materieel nu wel en niet op de website staat. En omdat het gewoon leuk is om te zien wat en hoeveel je nu eigenlijk hebt.