Nieuw jaar, nieuwe kansen! 

Momenteel word er aan 2 zaken rond deze website hard gewerkt. Enerzijds word er hard gewerkt om de verloren data terug online te brengen, anderzijds word er ook gewerkt aan het aanpassen van deze website.

Waarom aanpassen? In het verleden kondigde ik al aan de website te willen voorzien van een eigen 'template'.  Dat betekent dat ik de website een eigen 'jas' wil geven waardoor de website een leuke, persoonlijke uitstraling gaat krijgen.

De basis kenmerken voor het maken van die template zijn bekend, menu structuur en dergelijke. Maar de huidige website is gebaseerd op de huidige template (die overigens niet voldoet). Vandaar dat ik momenteel dus ook al druk ben met het aanpassen van de huidige website.

Als de template straks namelijk klaar is, is die met een paar drukken op de knop geactiveerd in de website. Maar als de inhoud dan niet passend is, gaat het er héél gek uit zien.

 

Er word dus hard gewerkt aan deze website, om één en ander véél beter te maken, maar een en ander zal nog wat tijd in beslag gaan nemen. Ik hoop rond de zomer van 2019 het nieuwe template klaar te hebben, zodat de website aangepast kan worden. Tot die tijd zal er zeker ook gewoon materiaal worden toegevoegd en zullen er steeds wat dingen kunnen veranderen.

 

Werkt de website een keer niet naar behoren? Vernieuw de pagina eens (F5 toets op het toetsenbord) of probeer het later nog eens opnieuw!

We hebben geleerd van het verleden, de fouten van toen zullen nu niet zomaar meer voor komen. Voorheen snapte ik Joomla niet goed, maar dat verandert steeds meer!

Inmiddels kan ik werkende back-ups maken, downloaden en terugzetten in Joomla en word ik er steeds iets handiger en creatiever mee. Ik leer elke dag bij en probeer steeds meer dingen uit, waardoor Bommeldam straks een leuke, goed werkende hobby-website kan worden.

Maar goed, het verhaal niet te lang makende, wens ik u veel plezier op mijn website en hoop ik u hier vaker terug te mogen zien.

 

Oh, voordat u verder gaat... Wist u dat deze website sinds enige tijd een gastenboek heeft? Zo kunt u altijd feedback geven, zonder een mail te hoeven sturen!