Vandaag is er (weer) één en ander veranderd aan de website.

Klik op de titel hierboven voor een uitgebreid overzicht van de update en veranderingen.

De update vandaag betrof een update in Joomla en een aantal extensies van Joomla.

 

Verder is er vandaag het een en ander veranderd. In aanloop naar een eigen template, een eigen uitstraling van Bommeldam, worden er enkele onderdelen van de website veranderd. Onder andere delen van de menu sturing zijn nu veranderd.

Afgelopen week al, zijn de 'Museum trams' verplaatst van het menu 'Bommeldam' naar het nieuwe menu 'OV-Museum'. Dit omdat de menu lijst van 'Bommeldam' te lang en te onoverzichtelijk werd.

Vandaag heb ik het zelfde gedaan voor het tram overzicht van de Bommeldamsche Tramwegen. Dit overzicht staat nu dus niet meer in het menu 'Bommeldam' maar in het menu 'Openbaar Vervoer'. Nieuw hierbij is dat hier ook het overzicht van bussen in Bommeldam zal gaan komen.

 

Het menu Bommeldam zal vanaf nu gebruikt worden om te vertellen over Bommeldam; over de bouw van de module Bommeldamsche Dorpsstraat, maar ook over de bouw van de modeltrambaan Bommeldam en andere Bommeldam gerelateerde items zoals baan ontwerp en dergelijke.

 

In de toekomst zullen er nog enkele zaken gaan veranderen, in aanloop naar het eigen template, dat inmiddels in ontwikkeling is.

 

Tot slot zijn er vandaag enkele trams toegevoegd aan het tram overzicht in 'Openbaar Vervoer' en zijn er 'werkplaats overzichten' geplaatst in 'Kijk in de wagenwerkplaats'.

 

Ziet u een fout, werkt er iets niet goed, of gewoon zomaar? Laat gerust eens een krabbel achter in het gastenboek!